Quasis op Gothic & Fantasy Beurs

Zaterdag en Zondag staan wij op de Gothic & Fantasy Beurs in Rijswijk. Spannend, een fantasievolle wereld vol sfeervolle stands, entertainment en optredens van diverse bands. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen die we die dag gaan opdoen.

Omdat het ons eerste uitstapje is hebben we ook boeken vrijgegeven voor een win-actie.  Stuur een bericht naar  de organisatie van de beurs waarom nou juist JIJ de winnaar moet zijn. Stuur voor 10 oktober 2014 je bericht toe en misschien ben jij de winnaar van één van de 3 exemplaren die worden weggegeven.

Laat tijdens de beurs je boek direct signeren met een persoonlijke boodschap door auteur Jasper Polane en doe mee met de Twitter-actie #legesteden om kans te maken op een hardcover. Meer informatie over deze unieke actie vind je in de stand van Quasis Uitgevers!