De Splinters komen eraan!

In september zal bij Quasis het verhaal Een laatste dag van de Leidse schrijfster Likaiar uitkomen. Dit zal de eerste zijn in de Splinters-reeks, een serie boekjes met korte verhalen van verschillende auteurs. In 2016 zullen meer delen in deze reeks verschijnen: mooie, spannende, ontroerende verhalen in de genres fantasy, sciencefiction, horror en Young Adult.

Voor ieder wat wils dus! Ben je benieuwd naar de serie? In september vertellen we je meer!

Splinters

 

 

 

 

 

 

Quasis Uitgevers publiceert boeken in de fantastische genres. De uitgeverij wil goede auteurs die al enige tijd aan de weg timmeren in verhalenwedstrijden en digitale uitgaven helpen te debuteren en zichtbaar in de markt zetten.

Likaiar (1989) heeft al haar hele leven complete werelden in haar hoofd, maar begon pas echt verhalen te schrijven in de latere jaren van de basisschool. Naast korte verhalen werkt ze aan haar eerste fantasyroman. Ze studeert wiskunde aan de Universiteit Leiden. Haar blog is te lezen op www.likaiar.nl.