Het Rad van Fortuin is uit!

De eerste Splinter van 2016 is een feit: Het Rad van Fortuin van de Engelse schrijfster Steph Swainston. Het verhaal werd vertaald door Eisso Post en de cover ontworpen door Todd Sanders.

De stad Hcover_radvanfortuinacilith, 1818, het jaar voordat Jant bij het Kasteel kwam en onsterfelijk werd.

Jant werkt bij een apotheker en misbruikt zijn positie om de drug cat te destilleren en te verkopen. De situatie in de stad bevalt hem niets en hij heeft dromen om zijn eigen toekomst te verbeteren. Jant wil onder zijn afspraken met een drugsbende uit, maar de bendeleider heeft andere ideeën…

Het Rad van Fortuin speelt zich af in dezelfde wereld als Swainstons romans over het Kasteel en zijn cirkel van onsterfelijken. Dit opzichzelfstaande verhaal geeft fans van de serie meer achtergrond over Jant en is voor nieuwkomers een leuke kennismaking met deze bijzondere wereld!

Los overal verkrijgbaar, of als onderdeel van het Splinters-abonnement, HIER.