Voorverkoop ‘Wolvinnen van Otrostaadt’ Gestart

Wolvinnen van OtrostaadNog even wachten voordat ‘Wolvinnen van Otrostaadt’ uitkomt!

Een raadselachtige moord, waarbij slechts gemummificeerde resten achterblijven. Als er meer slachtoffers vallen gaan Edison Walraven en Heike
Krim op onderzoek uit. Al snel blijkt het om een seriemoordenaar van bovennatuurlijke komaf te gaan. Het wordt een race tegen de klok om de dader te vinden, terwijl persoonlijke problemen de zoektocht bemoeilijken.

Een wereld van hen verwijderd is Heikes zusje Lise toegetreden tot de geheimzinnige IJzeren Toren, een opleidingscentrum van de inquisitie. Wanneer er strijd uitbreekt tussen de leerlingen neemt Lise een verschrikkelijke beslissing.

WOLVINNEN VAN OTROSTAADT verhaalt over aarzelende liefde, onstuimige wraak, blijde verwachting en gruwelijk noodlot. Het is het derde deel van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

Wil jij het derde deel van Jasper Polanes ‘De Onzichtbare Maalstroom’ als eerste én gesigneerd ontvangen? Bestel ‘m dan nu in de voorverkoop. Vul dit formulier in en je krijgt het boek half juni thuisgestuurd.